Кол-во строк:
Заголовок Автор Хиты
Игра 'Inventions' Super User 732
Игра 'Russia' Super User 493
Игра 'English Speaking Countries' Super User 542
Игра 'Make a Sentence' Super User 489
Игра 'Make a New Word' Super User 463
Игра 'Guess the Word' Super User 518
Игра 'Find the mistake' Super User 442
Игра 'True or Lie?' Super User 688
Игра 'Guess, what it is' Super User 588
Игра 'The STOP Game' Super User 415