Кол-во строк:
Заголовок Автор Хиты
Игра 'Inventions' Super User 353
Игра 'Russia' Super User 218
Игра 'English Speaking Countries' Super User 228
Игра 'Make a Sentence' Super User 205
Игра 'Make a New Word' Super User 206
Игра 'Guess the Word' Super User 238
Игра 'Find the mistake' Super User 212
Игра 'True or Lie?' Super User 249
Игра 'Guess, what it is' Super User 240
Игра 'The STOP Game' Super User 222